Press release

P.F.C. går live med kreditplattformen Elastq

Fintech-bolaget som Paynova AB tecknade avtal med under Q4 2019 P.F.C. går nu live. P.F.C. har valt Paynovas kreditplattform Elastq som strategiskt komplement i sin teknikportfölj och kan nu erbjuda sina kunder nästa generationens flexibla kreditlösning.

För att utveckla sin affär och för att kunna erbjuda moderna och flexibla kreditprodukter, väljer nu P.F.C. att samarbeta med Paynova. Partnerskapet ger P.F.C. tillgång till marknadens mest moderna kreditplattform, Elastq. Paynova och P.F.C har anpassat och utvecklat lösningen tillsammans, för att attrahera framtidens kund. Resultatet blir en 100% digital kundresa, där kunden kan få vardagskrediter när behovet uppstår. Användare som har gjort ett köp med P.F.C. kan nu göra om köpet till en delbetalning i efterhand.

P.F.C. är ett av Sveriges mest snabbväxande fintech-bolag med över 70 000 användare. Bolaget utmanar de etablerade storbankerna med en appbaserad tjänst. Bolaget tror att en kombination av framstående teknologi och design förenklar den dagliga upplevelsen av vardagsekonomi för vanliga människor. En upplevelse där finansiella tjänster är både enkla och personliga, samtidigt som de är tillgängliga för fler människor till en rimlig kostnad.

  • Med vår nya delbetalningsprodukt gör vi det möjligt för den som först vill köpa en festivalbiljett, en drömresa eller ett årskort på SL och sedan välja att dela upp sina betalningar i efterhand säger Eli Daniel Keren, medgrundare och VD för P.F.C.

Utöver marknadens mest moderna och flexibla kreditplattform, Elastq, levererar Paynova även tillhörande kredittjänster. Paynova kommer att hantera hela kreditflödet från riskbeslut till inkasso, samt administration och kundtjänst. I leveransen, som helt ligger under P.F.C.s varumärke, ingår att Paynova står för finansiering.

  • Det är fantastiskt roligt att få jobba så nära ett så digitalt och progressivt bolag som P.F.C. De sätter alltid kunden främst och utmanar vår plattform säger Filip Lundberg Head of Sales på Paynova

————————————————————————————————

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA

Daniel Ekberger, VD, Paynova AB
daniel.ekberger@paynova.com, Telefon: +46 (0)70-882 07 66

Filip Lundberg Head of Sales, Paynova AB
filip.lundberg@paynova.com, Telefon: +46 (0)765259728

OM PAYNOVA
Paynova är den naturliga partnern för skräddarsydda kreditlösningar såväl som profilbetalningar för återkommande köp. Paynova är ett av Finansinspektionen godkänt betalningsinstitut och är noterat på NGM Equity sedan februari 2004.

Mer information finns på www.paynova.com./ elastq.com