Press release

PAYNOVA INTERNATIONALISERAR

Paynova internationaliserar faktura och delbetalningsplattformen för vidare expansion utanför Sverige. Första land ut är Norge.

Paynova lanserar sin faktura- och delbetalningstjänst i Norge under andra kvartalet 2018 tillsammans med Scandinavian Luxury Group och deras varumärke Urverket.no.
Paynova har även ingått avtal med Skruvat.se om att leverera sin faktura- och delbetalningstjänst till deras norska kunder under 2018.
Internationalisering är ett efterfrågat och spännande steg för Paynova vad gäller faktura och delbetalning. Detta möjliggör partnerskap med svenska företag som har internationell handel samt i förlängningen även nya partnerskap med utländska aktörer, säger David Larsson, Sälj- och marknadschef Paynova.
————————————————————————————————
FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA
Daniel Ekberger, VD, Paynova AB Daniel.ekberger@paynova.com, Telefon: +46 (0)70-882 07 66
David Larsson, Försäljnings- och marknadschefDavid.larsson@paynova.com, Telefon: +46 (0)72-550 23 06

OM PAYNOVAPaynova erbjuder en av Nordens mest kompletta infrastrukturer för konsumentkrediter genom faktura och delbetalning samt processing av kort- och direktbanksbetalningar. Paynova är ett av Finansinspektionen godkänt betalningsinstitut och är noterat på NGM Equity sedan februari 2004.
Mer information finns på www.paynova.com.
Informationen har lämnats för offentliggörande den 13 februari 2018 klockan 08:30