Press release

Paynova lanserar nytt erbjudande till fintech-bolag

Paynova levererar sin kreditplattform Elastq som ett strategiskt komplement till kundens existerande tekniklösning. Lanseringen är planerad till första kvartalet 2020 och kommer att ge fintech-bolagets kunder tillgång till nya generationens kreditprodukter.

För att växa sin affär lönsamt och kunna erbjuda moderna och flexibla kreditprodukter väljer fintech-bolaget att ingå partnerskap med Paynova. Partnerskapet ger bolaget tillgång till marknadens mest moderna och mångsidiga kreditplattform, Elastq.

Paynova kommer utöver att leverera kreditplattformen Elastq även att hantera hela kreditflödet från riskbeslut till inkasso samt tillhörande administration och kundtjänst. I leveransen, som är helt i bolagets varumärke, ingår att Paynova finansierar krediterna.

-”Vi är väldigt glada för samarbetet där vi ser nya stora möjligheter att erbjuda framtida generationens kundresor och samtidigt skapa lönsamhet åt våra partners genom kreditplattformen Elastq.” säger Daniel Ekberger, VD Paynova”

————————————————————————————————

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA

Daniel Ekberger, VD, Paynova AB
daniel.ekberger@paynova.com, Telefon: +46 (0)70-882 07 66

Filip Lundberg Head of Sales, Paynova AB
filip.lundberg@paynova.com, Telefon: +46 (0)765259728

OM PAYNOVA
Paynova är den naturliga partnern för skräddarsydda kreditlösningar såväl som profilbetalningar för återkommande köp. Paynova är ett av Finansinspektionen godkänt betalningsinstitut och är noterat på NGM Equity sedan februari 2004.

Mer information finns på www.paynova.com./ elastq.com

Denna information är sådan som Paynova AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 8 november 2019 kl. 08.00.