Press release

Paynova rekryterar försäljnings- och marknadschef

Paynova som erbjuder handlare helhetslösning för ”pay-later” stärker upp sin sälj- och marknadsorganisation med att rekrytera David Larsson som försäljnings- och marknadschef.

Paynova är glad att meddela att David Larsson tillträtt som försäljnings- och marknadschef för bolaget. David kommer närmast från Mekonomen där han varit CFO/VD för Norden och sedermera COO för Mekonomen Group. Innan dess arbetade han 16 år på Microsoft som CFO, marknads- och produktdirektör samt strategichef inom Sverige, Norge och Latinamerika. David har sina rötter i Dalarna och startade sin karriär inom Hemköp.
– Det känns mycket bra att rekrytera en försäljnings- och marknadschef med Davids kompetens och erfarenhet. Davids kunskap inom retail, mjukvara och tjänstesektorn, tillsammans med hans personliga egenskaper, kommer göra honom till en nyckelperson i Paynovas spännande och dynamiska utveckling, säger Daniel Ekberger, VD Paynova.
– Med ett brinnande intresse för kund, handel och nya affärsmodeller känns det roligt och spännande att få bidra till Paynova och deras partners framtida utveckling. Min nyfikenhet för Paynova väcktes utifrån ett kundperspektiv. Paynovas erbjudande där de ärligt och transparent ger tillbaka kundrelationen och det värde som skapas i betalflödet online till handlaren har givit mig en väldigt positiv magkänsla. Nu som i framtiden är just kundrelationen nyckeln till handlarens framgång och jag är övertygad om att det fortfarande finns mycket att göra för våra partners i denna bransch, säger David Larsson.
————————————————————————————————
FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA
David Larsson, Försäljnings- och marknadschef
David.larsson@paynova.com, Telefon: +46 (0)72-550 23 06
Daniel Ekberger, VD, Paynova AB Daniel.ekberger@paynova.com, Telefon: +46 (0)70-882 07 66
OM PAYNOVA
Paynova erbjuder en av Nordens mest kompletta infrastrukturer för konsumentkrediter genom faktura och delbetalning samt processing av kort- och direktbanksbetalningar. Paynova är ett av Finansinspektionen godkänt betalningsinstitut och är noterat på NGM Equity sedan februari 2004.
Mer information finns på www.paynova.com.
Informationen har lämnats för offentliggörande den 30 juni 2017 klockan 13:30.