Press release

Paynova stärker upp med ny CMO

Paynova erbjuder white-label BNPL funktionalitet till banker, Fintech och stora handlare genom sin egenutvecklade BNPL SaaS. Som en del av lagd strategi tas nu erbjudandet till marknaden och Paynova stärker därmed teamet med Mattias Hallgrim som ny CMO. Mattias Hallgrim ansvarar för bolagets marknadsföring samt kommunikation och ingår i företagets ledningsgrupp. Närmast kommer Mattias från Loomis Pay där han ansvarade för digital marknadsstrategi.

–”Vi gör oss nu redo att växa och utvecklas som BNPL SaaS företag. Mattias kommer med gedigen erfarenhet av marknadsföring, kommunikation samt ompositionering av bolag inom betal- och finansbranschen och jag är övertygad om att han starkt kommer bidra till vår tillväxtresa.”, säger David Larsson, VD Paynova.

–”Paynova är ett mycket spännande bolag i en intressant, snabb utvecklingsfas. Jag ser fram emot att bidra till Paynovas tillväxt, och att marknadsföra Paynovas BNPL SaaS lösningar internationellt ”, säger Mattias Hallgrim, CMO, Paynova.

————————————————————————————————

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA

David Larsson, VD, Paynova AB
david.larsson@paynova.com, Telefon: +46 (0)725 502 306

Mattias Hallgrim, CMO, Paynova AB
mattias.hallgrim@paynova.com, Telefon: +46 (0)70 918 8741

OM PAYNOVA
Paynovas skapar marknadens mest moderna upplevelse inom BNPL. Paynova är ett av Finansinspektionen godkänt betalningsinstitut och är noterat på NGM Main Regulated sedan februari 2004.

Informationen har lämnats för offentliggörande den 9 december 2021 klockan 08.00 CET.