Press release

Paynova tecknar strategiskt avtal med fintech-bolaget Westpay

Paynova tecknar strategiskt partneravtal med fintech-bolaget Westpay om att leverera en anpassad kreditlösning i deras nya generation av Android-baserade betalterminaler.

Konsumenter kommer med denna moderna lösning på ett enkelt, snabbt och smidigt sätt kunna betala på kredit i Westpays terminaler från och med nästa år.

– Detta partnerskap är otroligt spännande då vi i samarbete med Westpay har optimerat en kreditlösning för deras helt nya Android-baserade terminaler som lanseras under nästa år. Westpay ges nu möjlighet att möta kundernas krav på e-handelsliknande betallösningar i fysisk miljö samtidigt som de kapitaliserar på befintligt betalflöde, säger Daniel Ekberger, VD Paynova.

– Vi ser partnerskapet med Paynova som strategiskt viktigt. Paynovas moderna kreditplattform Elastq. och kundvänliga kreditlösningar är en viktig pusselbit i vårt kommande erbjudande. Med marknadens smidigaste säljfinansiering direkt i terminal, som helt tillhandahålls av Paynova, stärker vi vårt erbjudande ordentligt gentemot våra kunder, säger Sten Karlsson, VD Westpay.

Paynova skapar marknadens mest moderna kreditlösningar för sina kunder och partners. Bolaget paketerar utifrån den nyutvecklade kreditplattform Elastq. kreditlösningar för fintech-bolag såsom betalplattformar, finansiella institut och neobanker. Paynova är noterade på NGM Equity.

Westpay är ett fintech-bolag som erbjuder smarta och innovativa betallösningar i alla kanaler. Bland annat kan man tack vare sin Android-baserade betalterminal möta dagens och morgondagens krav på enkelhet och kundupplevelse. Westpay är noterade på Nasdaq OMX First North.

                     

————————————————————————————————

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA

Daniel Ekberger, VD, Paynova AB
daniel.ekberger@paynova.com, Telefon: +46 (0)70-882 07 66

David Larsson, Sälj- och Marknadschef, Paynova AB
david.larsson@paynova.com, Telefon: +46 (0)72-550 23 06

OM PAYNOVA
Paynovas skapar marknadens mest moderna kreditlösningar för olika konsumentflöden. Dessa paketeras utifrån den nyutvecklade kreditplattform Elastq. för fintech-bolag såsom betalplattformar, finansiella institut och neobanker. Paynova är ett av Finansinspektionen godkänt betalningsinstitut och är noterat på NGM Equity sedan februari 2004.

Mer information finns på www.paynova.com samt http://elastq.com

Denna information är sådan som Paynova AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2 december 2019 kl 08.30.