Press release

Sileon är stolt partner med Nordic Fintech Week

Nästa tisdag den 27 september inleds startskottet för Nordic Fintech Week i Köpenhamn, ett av de största Fintech-evenemangen i Norden. Sileon är partner och kommer vara på plats för att diskutera hur banker, Fintechs och stora handlare kan bedriva sin BNPL in-house och därigenom ta del av de växande transaktionsvolymerna utan tunga IT-investeringar.

Under två dagar samlar Nordic Fintech Week tusentals deltagare för att lyssna på inspirerande talare diskutera framtidens finansiella produkter och tjänster. Klockan 13.00 den 27 september kommer Sileons VD David Larsson och produktchef Bahareh Zand ta plats på scen för att presentera Sileons syn på utvecklingen inom BNPL och hur det påverkar banker, Fintechs och stora handlare.

För mer information, vänligen kontakta:
 

David Larsson, VD, Sileon AB
E-post: david.larsson@sileon.com
Telefon: +46 725 502 306

Om Sileon

Sileon AB (publ) är ett globalt Fintech-bolag som erbjuder en innovativ SaaS-baserad Buy Now Pay Later (BNPL) funktionalitet till banker, finansbolag och stora handlare. Sileons BNPL-lösning integreras i kundens miljö och drivs under kundens varumärke, vilket till skillnad från konventionella BNPL-lösningar möjliggör att kunden själv kan tillhandahålla BNPL utan att vara beroende av tredje part. Sileon verkar på en snabbväxande internationell marknad med ett uppskattat transaktionsvärde om 680 miljarder dollar globalt år 2025. Sileon är noterade på Nasdaq First North Growth Market och har cirka 50 anställda på sitt huvudkontor i Stockholm.