Press release

Sileon utökar produktsortimentet och lanserar ett Trial Account för self-onboarding

I samband med en ökad pipeline av nya potentiella internationella kunder har efterfrågan på att testa Sileons BNPL SaaS-produkt ökat dramatiskt. Sileon utökar därför produktsortimentet och lanserar ett testkonto, ett så kallat Trial Account, för potentiella kunder som vill få praktisk erfarenhet av Sileons kortbaserade BNPL SaaS-plattform.

Efter att ha blivit kvalificerade för Trial Account kommer användare att kunna utforska alla funktioner i Sileons BNPL SaaS-plattform, samt få en överblick över integrations- och transaktionsmönster. Användare kan prova produkten i 14 dagar. Under denna period kommer användare att få fullständiga åtkomsträttigheter till Sileon-portalen, samt möjlighet att kunna skapa och skräddarsy ett obegränsat antal BNPL-produkter för att möta specifika marknadsbehov.

Trial Account stödjer företagskunders efterfråga på att förstå Sileons teknik i detalj och möjliggör Sileons kortbaserade BNPL för en internationell marknad av mindre kortutgivande fintechs.

“Att tillhandahålla ett Trial Account för en BNPL-teknisk produkt med möjlighet till self-onboarding är sällsynt. Vi är säkra på att när skickliga CPO:er, produktchefer och Solution Architects prövar vår kortbaserade BNPL-funktionalitet kommer de att inse dess enorma potential,” säger Bahareh Zand, CPO på Sileon.

För mer information, vänligen kontakta:

Bahareh Zand, CPO, Sileon AB
E-post: bahareh.zand@sileon.com
Telefon: +46 700 902 873

David Larsson, VD, Sileon AB
E-post: david.larsson@sileon.com
Telefon: +46 725 502 306

Om Sileon

Sileon AB (publ) är ett globalt fintech-bolag som erbjuder en innovativ kortbaserad Buy Now Pay Later (BNPL) SaaS-funktionalitet till banker, kortutgivare och fintechs. Med Sileons BNPL-produkt kan kunder addera BNPL till sin befintliga kredit- eller betalkortsbas och driva sin B2B- eller B2C BNPL-verksamhet internt. Sileon verkar på en snabbväxande internationell marknad med en uppskattad transaktionsvolym på 680 miljarder USD globalt år 2025. Sileon är noterade på Nasdaq First North Growth Market och har cirka 50 anställda på sitt huvudkontor i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.