Press release

Tågkompaniets fakturalösning från Paynova i drift

Sedan i maj är Faktura som Tjänst i gång hos Svenska Tågkompaniet AB. Tågkompaniet är mycket nöjda över den snabba och enkla integreringen. 

Svenska Tågkompaniet AB är ett helägt dotterbolag till statliga NSB AS i Norge. Tågkompaniet är en väletablerad aktör i Sverige sedan drygt 15 år tillbaka och trafikerar ca 5 miljoner resor per år
– Integreringen och anpassningen till Tågkompaniets gränssnitt har varit väldigt enkel och gått över förväntan. Vi har fått bra och personlig service under och efter integrerings- och lanseringsfasen. ”Paynova har haft lätt för att sätta sig in i kundens affär och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med nya smarta lösningar- säger Sebastian Andersson, Marknad & försäljningskoordinator ”
– Partnerskapet med Paynova innebär att Tågkompaniet kan erbjuda sin egen fakturlösning och med det erhålla ökad lönsamhet. Samtidigt bibehåller Tågkompaniet även kundrelationerna och bestämmer affärsvillkoren utan att behöva investera i en egen lösning säger Daniel Ekberger, VD Paynova.
————————————————————————————————
FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA
David Larsson, Försäljnings- och marknadschef
David.larsson@paynova.com, Telefon: +46 (0)72-550 23 06
Daniel Ekberger, VD, Paynova AB Daniel.ekberger@paynova.com, Telefon: +46 (0)70-882 07 66
OM PAYNOVA
Paynova erbjuder en av Nordens mest kompletta infrastrukturer för konsumentkrediter genom faktura och delbetalning samt processing av kort- och direktbanksbetalningar. Paynova är ett av Finansinspektionen godkänt betalningsinstitut och är noterat på NGM Equity sedan februari 2004.
Mer information finns på www.paynova.com.
Informationen har lämnats för offentliggörande den 7 juli  2017 klockan 11.25